На виставці CES 2023 представлять першу в світі 55-дюймову OLED-панель з 4K-камерою та протоколом Wi-Fi 6E, створену стартапом Displace.

Девайс має знімні батареї та продовжує працювати на одному акумуляторі, якщо другий вийняти для заряджання. Місткості акумуляторів вистачає на місяць, при роботі протягом 6 годин на день.

Вакуумна технологія з активним контуром Active Loop дозволяє легко переміщувати й закріплювати девайс. Завдяки вакуумному замку ТВ-панель чіпляється до стіни, якщо її піднести й трохи натиснути. Жодні додаткові кріплення не потрібні.

OLED-панель оснащена сенсорним й голосовим інтерфейсом та системами розпізнавання обличчя. Передбачена можливість приєднання кількох панелей у різних приміщеннях до бездротової мережі за допомогою базового блоку. Це дозволяє зображенню «йти слідом за користувачем».

55-дюймові ТВ-панелі можна з’єднувати у великий екран, що встановлюється в готелях, розважальних та торгових центрах тощо.

Раніше ми повідомляли, що напередодні виставки CES 2023 компанія Samsung анонсувала холодильник Bespoke Family Hub. На його дверцятах встановлений екран на 32 дюйми.

Коменти