Особливі навушники Breeze презентувала компанія LG. Цей девайс призначений для покращення сну. Сама форма тому сприяє, стверджує виробник. Про це повідомляє FoneArena.

LG називає новий гаджет інноваційним рішенням для сну. Від такого девайсу очікуєш відповідних габаритів, однак, судячи з рекламної світлини, навушники доволі солідного розміру.

Девайс є бездротовим. За ствердженням LG, навушники на постійній основі відстежують ритми головного мозку та визначають стадії сну (швидкий, глибокий, фазу гіпнозу тощо). Вони синхронізують звуки під ці ритми, сприяючи покращенню засинання та сну.

У застосунку зібрано понад 80 різноманітних звуків та композицій, є також колискові та ASMR. Вбудовані датчики контролюють сон, реєструючи мить засинання та пробудження, пози під час сну й частоту рухів.

Крім того, пристрій синхронізується з YouTube та дозволяє прослуховувати звичайну музику.

Вага кожного з навушників 6 грамів.

Анонс новинки очікується на виставці CES 2023. Скільки коштуватиме незвичний девайс та коли з’явиться на ринку, поки що невідомо.

Раніше ми повідомляли, що дві жінки подали позов до федерального суду у Сан-Франциско на корпорацію Apple. Вони заявляють, що пристрої компанії під назвою AirTag буцімто давали змогу їхнім колишнім відстежувати їх та тероризувати.

Коменти