З моменту появи дзвінків в WhatsApp пройшло більш ніж півроку. За цей час з’явилася підтримка основних платформ, а всі бажаючі оцінили зручність цієї послуги.

Давайте розберемося, як дзвонити в вацапі, що для цього потрібно і скільки це коштує.

Все про дзвінки у WhatsApp

Дзвінки в WhatsApp — це безкоштовна послуга, яка дозволяє вам дзвонити будь-яким користувачам цього месенджера, які збережені у вашій телефонній книзі.

Чи можу я безкоштовно дзвонити за кордон?

Так, дзвінки через вацап не обмежені однією країною або оператором. Це означає, що ви можете безкоштовно зателефонувати будь-якому користувачеві WhatsApp, незалежно, в якій країні він знаходиться або зареєстрований.

На яких телефонах працюють дзвінки?

Зараз підтримуються основні платформи: Android, iPhone, Windows Phone і BlackBerry 10.

Я подзвонив в WhatsApp, але з мене зняли гроші, чому?

Тому що безкоштовне користування вацапом нічого — це не безкоштовне користування мобільним інтернетом. Ваші виклики передаються через мережу передачі даних і якщо у вас платний мобільний інтернет, що за нього потрібно буде заплатити.

Щоб дзвонити і не платити за інтернет, користуйтеся wi-fi з’єднанням або використовуйте пакети мобільного інтернету, тоді він коштує значно дешевше.

Чи можна дзвонити на звичайний або мобільні телефони?

На даний момент — ні.

Чи можу я викликати поліцію, швидку, пожежних черех WhatApp?

Ні, дзвінки в вацапе призначені тільки для спілкування з іншими користувачами, з їх допомогою можна зв’язатися з екстреними службами, в т. ч. номерами 911 або 212.

Я можу дзвонити в WhatsApp з будь-якої країни?

У деяких тоталітарних країнах користування месенджером заборонено. Нічого вдіяти з цим ви не зможете. Хіба що якщо поміняти законний лад країни, переобрати парламент і внести поправки до конституції, які дозволять WhatsApp.

Втім, навряд чи ви будете читати цей сайт з однієї з таких країн.

Коменти

Любов

Не можу нічого зрозуміти