Китайська компанія Changhong Meiling заявила, що її розробникам вдалося створити унікальний «противірусний» холодильник.

Унікальність його полягає в тому, що прилад ефективно бореться з бактеріями і вірусами. Ба більше, як запевняють розробники, холодильник здатний здолати навіть збудники коронавірусу.

У холодильника Meiling всередині спеціальний механізм, який відповідає за дезінфекцію продуктів, а також всіх внутрішніх поверхонь у холодильнику. Компанія заявляє, що  технологія здатна впоратися з 99,9% забруднень.

Наразі холодильник уже пройшов сертифікацію Пекінського інституту аналізу. Дослідники зазначили,що вбудований дезінфектор і справді знищує навіть найпоширеніші штами ковіду, зокрема, SARS-CoV-2.

У холодильника є один недолік. Його потрібно заправляти особливим картриджами з противірусними фільтрами. Одного такого картриджа вистачає на шість місяців роботи приладу.

Знезаражує продукти й поверхні холодильник за десять хвилин. Дезінфектор запускається наново після кожного відкривання дверцят.

В яких саме країнах продаватиметься холодильник та якою буде його ціна, поки що невідомо.

Нагадаємо, напередодні виставки CES 2023 компанія Samsung анонсувала холодильник Bespoke Family Hub. На його дверцятах встановлений екран на 32 дюйми.

Коменти

Alex

Спочатку прочитав ПротиРуснявий Холодильник :)

Назар Токар

це хороший бізнес-план