Незабаром американська корпорація Apple втратить ще одного топ-менеджера. Про своє звільнення сповістив колег віце-президент з розвитку сервісів Пітер Штерн. Про це з власних джерел дізналося видання Business Insider.

Близьке до топ-менеджера джерело передає, що це станеться наприкінці січня. Штерн прийняв рішення звільнитися, щоби «проводити більше часу на східному узбережжі США».

За інформацією видання, звільнення топ-менеджера спричиниться до серйозних наслідків у його команді. Два джерела, обізнані щодо ситуації всередині компанії, уточнюють, що після звільнення Штерна його відділ поділять на три окремі підрозділи. Відомо, що один із них очолить Олівер Шуссер, теперішній очільник сервісу Apple Music.

Штерн працює в «яблучній» корпорації з 2016 року. Відомо про його тісну співпрацю зі старшим віце-президентом Apple Едді К’ю. З’являлася навіть інформація, що Штерн може стати його наступником.

Раніше один із топ-менеджерів Meta, співзасновник id Software, а також один із розробників легендарної гри Doom Джон Кармак заявив, що пішов із компанії, очолюваної Марком Цукербергом.

Коменти