Чат-бот ChatGPT стрімко набирає популярність — то ж не дивно, що в App Store і Google Play  з’явилося чимало сумнівних додатків, що намагаюся видавати себе на популярний бот. Про це повідомляє TechCrunch.

Застосунки намагаються видурити у користувачів оплату за «розширені можливості» використання чат-бота. Водночас відомо, що доступ до справжнього ChatGPT безкоштовний. Розробниця нейромережі, компанія OpenAI, не випускала для нього офіційних додатків.

Зокрема видання зазначає, що стрімко набрав популярність застосунок під назвою ChatGPT Chat GPT AI AI With GPT-3. Його встановлення безкоштовне, але користувачу одразу пропонують підписку  у майже 50 доларів на місяць за «необмежену кількість запитів» до чат-бота. Водночас жодних переваг користувачу ця програма не надає.

Фахівці зазначають, що нечесні розробники просто сподіваються видурити якомога більше грошей за короткий термін, сподіваючись на якомога більшу кількість встановлень своїх застосунків, до того, як магазини «засічуть» підробку й видалять її.

Раніше ми повідомляли, що американський студент розробив програму, здатну визначити, ким було написано текст: штучним інтелектом чи людиною.

Коменти