У Samsung продемонстрували прототип нового дисплея, який обертатиметься на 360 градусів. Дисплей, що отримав назву Flex In & Out, складається як усередину, так і назовні.

Про це повідомляє The Verge.

У 2021 році подібний екран продемонструвала Samsung Display — дочірня компанія південнокорейської. Він складався у вигляді літери S у декілька сегментів. Наразі дисплей має іншу конструкцію шарніра. За словами представника компанії Джона Лукаса, він тонший за шарнір від Samsung Display. Це дозволило мінімізувати складки між двома екранами та зменшити навантаження на дисплей.

Раніше південнокорейська корпорація користувалася екранами, що складаються в одному напрямку. Саме такий дисплей має Galaxy Z Fold 4, продукт серпня 2022 року.

За інформацією інсайдерів The Verge, новий дисплей отримає ще не анонсований смартфон Samsung Galaxy Z Fold 5. Саме він матиме екран з шарніром, як у продемонстрованого прототипу.

Нагадаємо, компанія Samsung на виставці CES 2023 продемонструвала екран Flex Hybrid OLED. Його можна буде не лишень складати, але й витягувати, змінюючи у такий спосіб розмір екрану й співвідношення його сторін.

Коменти