Інсайдер під ніком Ice Universe, оприлюднив в Twitter перше зображення фірмового смартфона — дітища компанії Coca-Cola. Гаджет отримав назву ColaPhone.

Рендер демонструє тильний бік девайсу. Задня панель буде яскраво-червоною і буде прикрашена двома написами «Coca-Cola». Також у нього будуть дві основні камери з одним LED-спалахом. Кнопки, що регулюватимуть гучність, будуть розташовані на правому торці гаджету.

Про технічні характеристики гаджету Ice Universe не розповів. Водночас він зазначив, що розробкою гаджета займався один із головних виробників смартфонів. До свого допису він долучив скріншоти акаунта з Twitter. Серед підписок — бренди  Poco, Infinix, Xiaomi, Oppo, OnePlus, Huawei і Realme.

Яку мету переслідує компанія  Coca-Cola, випускаючи власний смартфон, наразі невідомо. Також загадкою є, коли його офіційно презентують.

Нагадаємо, у Samsung продемонстрували прототип нового дисплея, який обертатиметься на 360 градусів. Дисплей, що отримав назву Flex In & Out, складається як усередину, так і назовні.

Коменти