В очікуванні передвиборчої кампанії Дональда Трампа, у компанії Meta заявляють про відновлення акаунтів експрезидента США. За два роки, протягом яких його акаунти у Facebook та Instagram були безстроково забанені, їх розблокують, йдеться у заяві компанії.

Вже найближчим часом Трамп зможе отримати доступ до своїх обліковок у Facebook та Instagram. Однак Meta відслідковуватиме його дії, щодо запобігання порушенням, та блокуватиме щонайменше на місяць у разі необхідності.

Раніше ми повідомляли, що новий власник Twitter Ілон Маск розблоковує обліковки раніше забанених зірок. Зокрема, під «амністію» потрапили психолог Джордан Пітерсон та комікиня Кеті Гріффін. Чи розбанювати екс-президента США Дональда Трампа, Маск вирішив голосуванням.

Нагадаємо, раніше несподіваним одкровенням поділився мільярдер і новий власник соцмережі Тwitter. За словами Ілона Маска, одіозний колишній президент США Дональд Трамп не порушував жодних правил спільноти. Він заявив, що Трампа заблокували  «через тиск».

Не встиг Ілон Маск розбанити «довічно» забаненого в соцмережі Дональда Трампа, як навколо колишнього президента США вибухнув скандал. Так, ЗМІ стало відомо, що три роки тому Трамп, який обіймав тоді президентську посаду, розміщував у своєму Twitter секретні фото.

Коменти