Очікувати масового виробництва електропікапа Сybertruck від Tesla можна лише в 2024 році. Про це повідомив очільник компанії Ілон Маск.

Відповідаючи на питання журналістів під час телефонної конференції, Маск заявив, що його компанія може почати виробляти електропікапи вже влітку 2023 року. Водночас він попередив що процес не буде швидкім. Наразі Tesla досі зайнята монтуванням виробничого устаткування.

Презентація Cybertruck відбулася в 2019 році, проте його випуск вже кілька разів переносився. Також у компанії заявили, що залишають за собою право змінити ціну та остаточні характеристики автівки. Початково оголошувалося, що вартість одномоторної конфігурації складатиме $39 900, а тримоторної —  $70 000.

Відомо, що основні етапи виробництва проводитимуться на заводі Giga Texas, що поблизу Остіна, який почне роботу в квітні 2022 року.

Раніше ми повідомляли, що У Південній Кореї компанію Tesla оштрафували через звинувачення у порушення законодавства щодо реклами. Влада країни впевнена, що реклама компанії зумисне вводила покупців в оману.

Коменти