У компанії Apple планують створити AR-окуляри, у яких можна буде ходити протягом всього дня. Про плани компанії щодо створення окулярів доповненої реальності розповів репортер Марк Гурман, повідомляє агенція Bloomberg.

За його твердженням, подібний гаджет здатний буде замінити користувачам як смартфон,  так і ноутбук. От тільки його поява — це питання далекого майбутнього. Насамперед Apple доведеться створити  MR-гарнітуру та зацікавити потенційних користувачів новою ідеєю.

Наразі ринок пристроїв вже представлений гарнітурами змішаної реальності від конкурентів, компаній Meta та Microsoft. У Apple було достатньо часу для того, щоби зробити AR-окуляри просунутішими за їхні пристрої. Однак залишається відкритим питання високої вартості та обмежень з використання, підкреслює Гурман.

Нагадаємо, компанія Apple створює домашній смартпристрій з сенсорним екраном для керування «розумним» будинком. В компанії сподіваються на створення девайсу, що  конкуруватиме з пристроями Echo Show від Amazon та Nest Hub від Google.

Коменти