Найбільш продаваними приладами американської корпорації Google за всю історію її існування стали  смартфони Pixel 6a, 7 і 7 Pro. Про це заявив генеральний директор  материнської компанії Alphabet Сундар Пічаї, інформує Android Police.

Пічаї підкреслив, що Pixel 6A, 7 і 7 Pro 2022 року— це гаджети з найкращими результатами продажів, які були випущені компанією протягом усієї її історії. Крім того, він зазначив, що цього року компанії вдалося підвищити власну долю на кожному ринку, де вона презентована.

Водночас високопосадовець був змушений визнати, що компанія Google досі займає відносно невелику долю ринку мобільних гаджетів. До п’ятірки головних світових гравців вона поки що не входить.

Менше з тим, Пічаї заявив інвесторам, що смартфони допомагають утримувати позиції на ринку і навіть укріплювати їх, просуваючи інновації.

Раніше презентували нейромережу MusicLM від компанії Google, що генерує музичні композиції за запитом користувачів. Вона базується на медіатеках та аудіофайлах загальним хронометражем у 280 тисяч годин.

Коменти