Німецький стартап Volla презентував смартфон Phone X23. Його головною «фішкою» є захищене ПЗ, можливість використання кількох операційних система, а також відсутність традиційних Google-сервісів. Про це повідомляє Gizmochina.

Смартфон Volla Phone X23 має загалом доволі бюджетні характеристики. Це 6,1-дюймовий IPS-екран HD+, чип MediaTek Helio G99, 4 ГБ оперативки і 64 ГБ вбудованої пам’яті.

На задні панелі є дві камери на 48 і 8 Мп. Вони мають так званий кільцевий спалах. Сенсор фронталки — на 16 МП. Ємність акумулятора Volla Phone X23 складає 5000 mAh. Гаджет підтримує провідну зарядку на 30 Вт і безпровідну на 15 Вт.

Девайс захищений за військовим стандартом  MIL-STD-810H,  має захист від пилу й води за стандартом IP68.

Гаджет має дві модифікації: з ОС  Volla OS чи Ubuntu Touch. Модель з Volla OS сумісна з більшістю додатків для ОС Android. Також Volla Phone X23 підтримує Miltiboot, тобто, смартфон можна використовувати з двома ОС одночасно.

Нагадаємо, корисна функція з’явилася у минулорічних смартфонах від Samsung. Відтепер вони мають можливість припиняти заряджання акумулятора, живлячи пристрій.

Коменти