В останніх бета-версіях tvOS 16.4 і macOS Ventura 13.3 з’являться зміни. Про це свідчить  розроблений Apple фреймворк Siri Natural Language Generation до бета-версії tvOS 16.4.  Наразі у компанії зосередилися на оновленні природної мови для персонального асистента Siri на Apple TV. Крім того працюють над змінами інтерфейсу в застосунку macOS TV, повідомляє 9to5Mac.

Натомість, відзначає видання, виходячи з того, що функція Siri вже існує на iPhone й інших пристроях, сутність змін наразі незрозуміла. За припущенням видання, оновлений фреймворк генерації природної мови не обмежиться лише tvOS 16.4. Його код буде розповсюджений на iOS, HomePod OS, iPadOS і macOS. Також у майбутньому можна очікувати на появу будь-яких нових функцій Siri на всіх «яблучних» пристроях.

Також видання відзначає новий дизайн у прихованій версії програми Apple TV для Mac в останній бета-версії macOS Ventura 13.3 має. Поява бічної панелі для навігації наближає застосунок Apple TV для Mac до версії для iPad. Вона полегшить доступ до різних функцій програми. Йдеться про Apple TV+, Watch Now, Бібліотеку, придбані телепередачі та фільми тощо.

Нагадаємо, підсумки дослідження компанії Apple, Американської кардіологічної асоціації та лікарень Бригам і Воменс свідчать про те що майже дві третини з обстежених власників Apple Watch регулярно недосипають.

Коменти