Мобільна відеогра Subway Surfers від студії SYBO Games та видавця Kiloo є найпопулярнішою серед користувачів. За весь час існування кількість її завантажень в App Store і Google Play подолала позначку в 4 млрд.

Про це йдеться на порталі 9to5mac.

Час виходу гри — травень 2012 року. Вже майже 11 років гра в жанрі раннер-платформер не втрачає популярності й залишається лідером за кількістю завантажень. В 2020 році їхня кількість сягала 3 млрд, наразі вже подолано поріг в 4 млрд. завантажень.

Нечуваний сплеск популярності Subway Surfers експерти пов’язують з TikTok. Саме там набули вірусності ролики, де в одній частині екрану постійно демонструють геймплей гри, а в іншій — не пов’язані з нею кадри.

Subway Surfers являє собою нескінченний раннер. Керуючи одним із героїв, гравець тікає від поліціянта залізницею, час від часу застрибуючи на вагони потягів. Постійне оновлення та отримання нових рівнів й аксесуарів додає популярності. Натомість розробники не зупиняються на досягнутому й продовжують дивувати користувачів новими можливостями.

Нагадаємо, портативна консоль Nintendo Switch отримала гру «Give Me Toilet Paper!». Для керування нею потрібен справжній рулон туалетного паперу.

 

Коменти

Хтось

“Сама популярна” — українську вчити будемо?