Кожна третя з опитаних жінок використовує для стеження за своїм партнером смартфон. Про це свідчить результат опитування на форумі BabyCenter, повідомляє Apple Insider.

Як з’ясувалося, з однієї тисячі користувачок форуму, які брали участь в опитуванні,  кожна третя з жінок стежить за своєю другою половиною. Знаряддями шпигунства є сучасні гаджети. Мотивуючи необхідність стеження,  жінки частіше за все посилаються на необхідність визначення часу повернення партнера додому, щоб не запізнитися з приготуванням вечері, здійснення контролю над розкладом зустрічі дітей зі школи та безпеку.

Були й такі, хто не стежить за своїм партнером, бо це порушує його конфіденційність. . Деяким жінкам вистачає інформації про місцезнаходження другої половини, отриманої у повідомленні або по телефону.

Дехто з жінок повідомив у коментарях, що стежать за власними дітьми заради безпеки, ще хтось вважає приводом для стеження похилий вік батьків.

Нагадаємо, молоді американці, так зване покоління “зумерів”, віддають перевагу сучасним формам спілкування. Тому  найчастіше зупиняють свій вибір на iPhone.

Коменти