У новозеландській компанії W2 стартувало виробництво футуристичного будинку на колесах, що має назву Romotow T8. Це сталося за п’ять років після презентації кемпера, повідомляє Carscoops.

Головною фішкою будинку на колесах є внутрішня секція, що може обертатися на 90 градусів. Це надає кемперу схожість з флешкою. У «розгорнутому» стані Romotow T8 має «закритий» простір зі спальні та інших приміщень й «відкритий» — для відпочинку на природі.

Натомість деякі користувачі налаштовані скептично щодо дизайну кемпера. Вони відзначають, що конструкція у «розгорнутому» вигляді вимагатиме багато місця. Подібну споруду неможливо буде розгорнути на стоянці для автобудинків.

Для насичення Romotow T8 енергією використовується літієва батарея ємністю 200 А у годину. Сонячні панелі, від яких вона заряджається, встановлені на даху кемпера.

Наразі користувачу пропонуються різні варіанти споруди. Базова версія кемпера коштує $268 тис. За окрему плату Romotow T8 матиме вуличні проектори. Також є можливість підібрати найзручніше для користувача ліжко.

Нагадаємо, Samsung презентувала холодильник із вбудованим 32-дюймовим екраном.

Коменти

Андрій

Сенсу немає. Видвижна секція вузенька, від сонца і дощу не захищає майже. Гімік.