Компанія Gorilla Technologies розробила програму для користувачів iOS, завдяки якій з’явилася можливість спілкування з віртуальними персонажами. Вона розроблена на базі ChatGPT від OpenAI та отримала назву Superchat.

Генеральний директор компанії Гульєльмо Фальоні заявив, що нова програма стане в пригоді зокрема дітям, що цікавляться історичними особистостями. Вона дозволить  спілкуватися «із крутими персонажами, такими як Шекспір».

Superchat є додатком для обміну повідомленнями. Його формат дозволяє одночасно спілкуватися з кількома чат-ботами зі штучним інтелектом, що працюють на базі технологій OpenAI, зокрема GPT-3.5-turbo.

Спілкування відбувається у спеціально створеному чаті. Користувачі спілкуватимуться не тільки з відомими особистостями на кшталт Шекспіра, Ейнштейна, Клеопатри чи Армстронга, а с літературними персонажами: Шерлоком Холмсом,  Білосніжкою, тощо.

Задля створення зображення персонажів розробник використовує нейромережу Midjourney.

Нагадаємо, компанія Midjourney, розробник нейромережі під тією ж назвою, скасувала доступ до безкоштовної версії свого продукту.

Коменти