Голова китайського виробника електроніки Honor Чжао Мін піддав критиці iPhone, стверджуючи про нарікання на «яблучні» пристрої з боку користувачів. Він вважає їх дизайн «поганим» та інформує про плани створення власної ОС, яка складатиме конкуренцію iOS.

Про це йдеться  на порталі MyDrivers.

Керівник Honor заявив, що смартфони від Apple мають «погане оснащення та дизайн, поганий зв’язок, низьку автономність та товсті рамки навколо екрану», не зважаючи на якісно зроблену iOS, завдяки якій приховуються усі недоліки iPhone.

Він мріє про створення ОС від Honor, яка буде не гіршою за iOS, та дозволить конкурувати з Apple. Також він вважає, що покращення MagicOS 7.0 зробить досвід роботи співставним з досвідом роботи на гаджетах iOS.

Для здійснення планів Honor інвестувала на розробку смартфонів 10% від своїх доходів у 2022 році. За ствердженням Міна, це найбільше інвестування порівняно з іншими IT-компаніями.

Нагадаємо, журналіст видання The Information Вейн Ма з’ясував, чому голосовий помічник Siri потерпає від стагнації, а сама Apple пасе задніх в перегонах штучних інтелектів.

Коменти