Американська Zero Gravity Corporation анонсувала нову послугу. Йдеться про незвичайні концерти, що відбуватимуться в невагомості  без польоту слухачів і співаків у космос.

За повідомленням джерела Space, після вдалих експериментів компанія збирається проводити такі концерти на постійній основі. Вона мріє про те, що глядачі отримуватимуть новий та незрівнянний досвід.

«Концертна зала» у салоні літаку вміщатиме 28 слухачів, що перебуватимуть у мікрогравітації періодами по 30 секунд. Час від часу невагомість досягатиметься  внаслідок різкого зниження літака G Force One, що летить заздалегідь вивіреною параболою.

Засновники проекту обіцяють до 15 сплесків «невагомості» під час півторагодинного польоту. За цей час передбачається виконання 3-4 пісень. Насамперед слухачам запропонують діджеїв та попвиконавців. Надалі планують розширити коло виконавців до інструментальних колективів.

Наразі квітки коштуватимуть $9 тис., але в майбутньому здешевшають для залучення більшої аудиторії.

Нагадаємо, торгова марка Pringles об’єднала зусилля з Minecraft заради випуску спеціальних чипсів, що мають смак «підозрілого рагу».

Коменти