Смартфони від Apple, які представлять восени 2024 року, стануть найбільшими в історії компанії. Йдеться про iPhone 16 Pro та 16 Pro Max, що за попередньою інформацією матимуть екрани з діагоналями 6,3 та 6,9 дюйми відповідно.

Про це розповів засновник компанії Display Supply Chain Consultants Росс Янг у Twitter.

Аналітик відзначив, що оприлюднені наразі параметри є приблизними. Він пообіцяв надати детальну інформацію щодо нового співвідношення сторін екранів під час конференції Display Week, яка проходитиме з 23 по 25 травня у Лос-Анджелесі. За попередньою інформацією, великі iPhone матимуть сенсорні кнопки керування гучністю та живленням.

Протягом останніх кількох років моделі смартфонів Pro та Pro Max виходять з екранами з діагоналями в 6,1 та 6,7 дюйма відповідно. Якщо, за словами Янга, iPhone 16 Pro Max матиме 6,9-дюймову матрицю, він майже наздожене планшет iPad Mini з діагоналлю у 7 дюймів. Тоді, найімовірніше за все, Apple закриє лінійку планшетів iPad Mini.

Нагадаємо, в Китаї почалися продажі «клону» iPhone 14 Pro Max. Гаджет під назвою i14 Pro Max працює на базі операційної системи Android, а придбати його можна лише за $72.

Коменти