Південнокорейський виробник Samsung наголосив, що має намір продемонструвати власний аналог чат-боту ChatGPT вже в жовтні цього року. Задля створення свого чат-боту зі штучним інтелектом Samsung довелося об’єднатися з компанією Naver. Про це йдеться на порталі Kedglobal.

За інформацією видання,технологія з використанням генеративного штучного інтелекту застосовуватиметься для корпоративних клієнтів бренду. Спочатку її отримає власний підрозділ компанії Samsung Device Solutions, що займається виробництвом напівпровідників. У смартфонах  Samsung чекати чат-бота ще зарано.

Samsung запускає особистий аналог ChatGPT задля підвищення ефективності бренду та виключення ризику витоку інформації при встановленні «чужих» генеративних ШІ. Мовна модель чат-боту буде спілкуватися виключно корейською. Можливо незабаром її навчать спілкуватися на інших мовах.

Нагадаємо,  компанія Samsung заборонила своїм співробітникам використання чат-ботів на кшталт ChatGPT з робочою метою. Це сталося після виявлення витоку даних.

Коменти