Провідний постачальник цифрового обладнання Canon зайнятий пошуком компанії-партнера з виробництва смартфонів, з якою можна буде співпрацювати у царині проектування мобільних камер.

Про це йдеться на Gizchina з посиланням на інсайдера Digital Chat Station.

За інформацією джерела, йдеться про налагодження співпраці за прикладом компаній Hasselblad, Zeiss та Leica, які останніми роками досягли неабияких успіхів у співпраці з виробниками смартфонів з КНР.

Наразі немає інформації щодо того, з яким саме виробником гаджетів скооперується компанія. Лише відомо, що зі списку претендентів виключено ряд компаній, що вже співпрацюють з іншими брендами. Йдеться про Vivo, Oppo, OnePlus і Xiaomi. З  незадіяних у колаборації відомих виробників смартфонів залишаються Samsung, Apple, Sony, Asus, Google, Huawei, Honor, Nothing, Motorola й Realme. На думку експертів, перші три з цього переліку компанії навряд чи погодяться на співпрацю з Canon.

Також відсутня інформація про те, на яких саме засадах планується співпраця виробників: чи візьме Canon на себе повноцінну розробку смартфонів, чи займатиметься лише незначними налаштуваннями колірних фільтрів й оптимізацією.

Нагадаємо, китайська компанія Xiaomi отримала патент на технологію виявлення брехні, яку можна інтегрувати у мобільний пристрій.

Коменти