У планах Instagram – запустити на базі додатку автономний проєкт, сумісний з деякими іншими застосунками. Наразі йдеться про програму для обміну текстовими оновленнями, що здатна конкурувати з Twitter.

Втаємничені в це питання джерела повідомляють, що цей проект буде презентовано вже наступного місяця, йдеться на Bloomberg.

За інформацією видання, у Meta вже зв’язалися з агенціями та знаменитостями щодо оцінки їхньої зацікавленості у тестуванні ранньої версії програми, інтегрованої в Instagram.

Наразі інформація про новий автономний проєкт, що створений на базі додатку Instagram та сумісний з деякими іншими застосунками, оприлюднена в інформаційному бюлетені Лії Габерман, викладачки соціального маркетингу та маркетингу впливу в Каліфорнійському університеті.

Історично ми знаємо, що Meta любить тестувати та відтворювати функції з інших додатків та інструментів сторонніх розробників, розуміючись на їх популярності серед користувачів.

Лія Габерман.

Викладачка нагадала, що раніше Ілон Маск наголошував на перетворенні Twitter на «додаток для всього» з багатьма функціями на додачу до інформаційних публікацій. Наразі вона вважає, що напрацювання й запозичений з інших платформ досвід дозволить Meta «досягнуть цього першими».

Нагадаємо, відтепер в Instagram відповідати на пости в коментарях можна за допомогою GIF-файлів.

Коменти